مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 22 اردیبهشت 1402 ساعت 16:452023-05-12سياسي

روایت خودباوری| آلمانی ها گفتند شما کشتی ساز نمی شوید اما شدیم


مدیرعامل شرکت کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران گفت: وقتی برای دوره کشتی سازی به آلمان برای رفتیم، درپایان دوره آلمانی ها گفتند که شما کشتی ساز نمی شوید اما آمدیم و اولی را ساختیم و آنها چندی بعد نامه زدند کارتان عالی بوده است.

- به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، سلمان ضربی مدیرعامل مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران امروز در گفت و گویی رسانه ای اظهار کرد: ما موفق شدیم کشتی ایران -اراک را که بزرگ ترین کشتی و با بدنه قوی است را با وجود همین مهندسین قدرتمند بسازیم، مهندسان ما در آلمان آموزش دیدند و بعد از مدتی به میهن بازگشته و شروع به ساخت کشتی کردند، آلمانی ها باور نمی کردند که ما بتوانیم کشتی بسازیم چون هندی ها یک دوره آموزش دیدند و موفق به ساخت کشتی در کشور خود نشدند.

وی افزود: ما دو ناوگان مهم در کشور داریم که شرایطی که در سال های اخیر و تحمیل شرایط سخت توسط استکبار جهانی ایجاد شده کار آنها را سخت کرده است، ما در آینده به 60 فروند کشتی اقیانوس پیما  نیازمندیم و نیاز داریم که در این عرصه تلاش بیشتری کنیم.

  توان ساخت هر نوع کشتی در ایزوایکو وجود دارد مدیرعامل مجتمع کشتی سازی ایزوایکو، با بیان اینکه، توان ساخت هر مدل کشتی در کشور وجود دارد، گفت: حدود 60 اقیانوس پیما برای نوسازی ناوگان حمل و نقل دریایی کشور باید ساخته شود


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روایت خودباوری| آلمانی ها گفتند شما کشتی ساز نمی شوید اما شدیم

روایت خودباوری| آلمانی ها گفتند شما کشتی ساز نمی شوید اما شدیم